Hinnasto

1.8.2023 alkaen

Hevoshetki 30min hevosten/ponien hoitoa, 30min ratsastusta

yksäri 50e, kaksari 40e.

Hetket ovat oiva tilaisuus aloittaa harrastus ja opetella hevosten kanssa toimimista omassa rauhassa tai palauttaa asioita mieleen esimerkiksi tauon jäljiltä. Kaksarihetket voidaan toteuttaa myös ponin ja hevosen kanssa.

Vakioratsastajan unelma

1xpienryhmätunti viikossa

1xitsenäinen ratsastus viikossa

kk laskutus 170e.

1xpienryhmätunti viikossa

2xitsenäinen ratsastus viikossa

kk laskutus 230e.

Pienryhmätunti pidetään viikottain samana ajankohtana, vakioratsulla. Itsenäinen ratsastus ei ole sidottu päivään tai kellonaikaan. Ratsastaja pääsee itsenäisesti harjoittelemaan tunnilla opeteltuja asioita. Hevoskohtaisia vakioratsastajia on mahdollista ottaa vain kolme hevosta kohden, varaathan paikkasi pian. Mikäli ratsastaja haluaa vaihtaa pienryhmätunnin yksäriin lisätään hintaan 20e per yksityistunti.

Ratsastustunnit

60min yksäri 60e

60min kaksari 50e

60min pienryhmä 45e, 5xkortti 220e, 10x400e

Yksityistunnit sopivat kaiken tasoisille ratsastajille ja tunnin teema sovitaan yhdessä. Kaksaritunnit toteutetaan esimerkiksi kaveruksille ja tunnin ohjelma räätälöidään toiveiden mukaan.

Pienryhmässä on 3-4 ratsastajaa samaan aikaan.

Ryhmätunneille tulevan ratsastajan tulee hallita hevosen käsittely ja varustaminen itsenäisesti.

Naperoratsastus ja poniajelu Lapsille suunnattu 15min talutusratsastus tai poniajelu ilman opetusta 15e. Naperohetken ajankohta sovitaan ratsastajakohtaisesti.

Ystäväni hevonen 60min omaa aikaa hevosen/ponin kanssa 30e

60min omaa aikaa ohjatusti hevosen/ponin kanssa 40e

Hevosystävien kanssa voi tehdä muutakin kun ratsastaa, rauhallinen metsäkävely tai vaikka vaan turpaterapiahetki. Oiva tilaisuus tutustua hevoseen eläimenä.

Elokuusta alkaen ratsastustuntien lisänä myös muuta eläinaiheista toimintaa!

Eläinhetki 30min, 15e. Järjestetään 3-5 henkilön ryhmissä.

Paijataan ponia ja tutustutaan vuohiin, lampaisiin sekä kissoihin.

Eläinretki 60min, 40e. Järjestetään 2-4 henkilön ryhmissä. Vuohikävely, poniajelu ja talutusratsastus. Paijataan ponia ja tutustutaan vuohiin. lampaisiin sekä kissoihin.

Eläinunelma 3h, 100e. Järjestetään 2-8 henkilön ryhmissä.

Kiireetöntä ajanviettoa eläinten kanssa. Ohjelmaan sisältyy ponin paijaus, vuohikävely, poniajelu, talutusratsastus ja kissojen sekä vuohien ja lampaiden kanssa ajanviettoa.Välipala kuuluu hintaan, muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat varausta tehdessä. Varaukset voi tehdä suoraan myös omalle porukalle, ole rohkeasti yhteydessä!

Kyselyt ja varaukset jenny@turenginratsastuskoulu.fi

wa 045 1209638

Maksutavat : Laskutus verkkolaskuna/sähköpostiin ja MobilePay. ePassi, Smartum sekä Edenred etusetelit normaalihintaisissa tuotteissa. Poislukien vakioratsastajan unelma. Laskutuslisä 2.50e, Hinnat sisältävät Alv.n

Huomioithan, että eläinten kanssa toimiessa tulee olla oma tapaturmavakuutus voimassa. Ratsastajille suositellaan SRL.n alaisen ratsastus seuran jäsenyyttä